WERKPLAATS

NAUWKEURIG LADEN VAN UW CONTAINER

Om ervoor te zorgen dat uw containers zo efficiënt mogelijk geladen en gelost worden maken we gebruik van stevige machines. Bij BVC in Antwerpen hebben we alles is in huis om uw materialen, producten en containers met de grootste zorgvuldigheid te behandelen.

Veilig containertransport

We beschikken over een wagenpark van vier 18-tonners en één 32-tonner voor het transport in de haven van Antwerpen. Ook hebben we drie vrachtwagens. Voor het stapelen van de containers hebben we een stacker.

In onze opslagruimte van 21.000 m2 hebben we 5,5 ton machines. Hierdoor kunnen we uw goederen altijd op een veilige, doordachte en efficiënte manier behandelen. 

Professioneel laden en lossen

Natuurlijk is ons machinepark ook uitgerust voor het lossen laden van uw containers. Voor een vlotte verplaatsing van de containers hebben we een handige reachstacker, ook hebben we tien kranen. Hierdoor kunnen we alle type containers verhandelen. 

Contacteer BVC in Antwerpen

Dankzij ons uitgebreide machinepark en ons ervaren personeel kunt u bij ons altijd rekenen op een professionele aanpak. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over het laden en lossen van uw containers.