WERKPLAATS

TRANSPORT EN OPSLAG IN CONTAINERS 

Zoekt u een betrouwbare partner in Antwerpen om uw materialen te transporteren, uw containers te stuffen of verschepen of wilt u goederen opslaan in containers? Dan is BVC uit Antwerpen dé transportpartner die u zoekt. 

We hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat uw materialen tijdig en zonder problemen naar de juiste locatie gebracht worden. 

Stuffen, laden en transport van containers

U brengt de goederen naar ons en wij sorteren deze voor een optimale stuffing van de container(s). Onze ervaren stuwadoor zorgt ervoor dat de containers op schepen, wagons of trucks geladen worden. 

Daarbij houden we altijd in het oog dat de vaartuigen evenwichtig geladen zijn. Zo bent u zeker van een goede vaart of rit. Nadien zorgt het bedrijf bovendien voor de haventransporten.

We beschikken over maar liefst 21.000 m2 voor opslag en overslag. We verzetten diverse materialen, maar zijn gespecialiseerd in staalproducten tot 28 ton, zoals staalrollen, steelplates, steeltubes en wirerods. U kunt ook op ons rekenen voor de aanvoer van containers op linkeroevers. We beschikken over de nodige machines voor het lossen.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over onze tarieven voor containeropslag of containertransport in Antwerpen? Contacteer ons dan vandaag nog.